Создать PDF Рекомендовать Печать

Підкажіть, будь ласка, як правильно приготувати крупу, щоб зберегти в ній максимальну кількість корисних речовин? Спасибі велике за відповідь.

Автор:
Світлана Светікова. м.Київ
Дата додавання:
Субота, 30 липня 2011
Переглядів:
1504

Відповідь

Здравствуйте, Світлана.

Все залежить від того, яку крупу Ви виберете. Я намагаюся вибирати мінімально очищені/оброблені крупи. Бажано з наявністю висівковій оболонки, наприклад, дикий і нешліфований рис. Ці крупи я заливаю водою приблизно на 12 годин, потім доводжу до кипіння і варю 5-7 хвилин при закритій кришці. Після приготування даю настоятися.

Що стосується рису, я рекомендую його готувати з авокадо, помідорами чи додаванням лимонного соку і оливкової олії. На мою думку, саме ці продукти допомагають більш повно відчути смак і аромат рису.

Для цього помідор і авокадо необхідно нарізати дрібними кубиками і змішати з рисом, додати лимонний сік і масло - отримуємо смачну і корисну страву.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти