Создать PDF Рекомендовать Печать

Чи можна використовувати цілозерне борошно для випічки млинців? Якщо так, то підкажіть найбільш оптимальний рецепт приготування млинців на Масляну. Спасибі.

Автор:
Антоніна Береза. м.Кіровоград
Дата додавання:
Середа, 27 липня 2011
Переглядів:
1304

Відповідь

Привіт, Антоніна.

Використовувати цілозерне борошно для випічки млинців можна і потрібно. Млинці з цілозерного борошна вийдуть незвично смачними, корисними, однак не такими еластичними як із білого, і сіруватого кольору.

Я готую млинці з цілозерного борошна наступним чином.

Візьміть 1 склянку цілозерного борошна, 3 яйця, 100 г молока, 50 г вершків і 1 чайну ложку рослинної олії. Змішайте молоко, вершки і борошно. Добре перемішайте, щоб не було грудочок, і додайте яйця, сіль і цукор за смаком. Дайте постояти 30 хвилин. Випікайте млинці.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти