Создать PDF Рекомендовать Печать

Підкажіть, будь ласка, як правильно приготувати нешліфований рис Фітнес ТМ Жменька? Дякую

Автор:
Світлана Костерова, м. Київ
Дата додавання:
Четвер, 28 липня 2011
Переглядів:
1847

Відповідь

Доброго дня!

Максимально корисний нешліфований рис буде приготований таким чином. Я замочую його на ніч у холодній воді - за цей час він розм'якшується і стає готовим до вживання. Додаю дрібно нарізаний авокадо, помідор, трохи соку лимона, соєвого соусу і кунжутного масла. Гарненько перемішую! Виходить дуже смачний і чудовий сніданок.

Приємного апетиту!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти