Создать PDF Рекомендовать Печать

Який горох краще всього використовувати для приготування горохових котлет - колотий або цілий?

Автор:
Тамара Петрова
Дата додавання:
Четвер, 28 липня 2011
Переглядів:
1554

Відповідь

Доброго дня, Тамара. На мою думку, для горохових котлет краще використовувати колотий горох. Він швидше розварюється, тому з нього горохові котлети виходять більш ніжними і смачними.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти