Создать PDF Рекомендовать Печать

Який вид рису краще взяти, щоб приготувати розсипчастий плов?

Автор:
Вікторія Гуріна
Дата додавання:
Четвер, 28 липня 2011
Переглядів:
1555

Відповідь

Для розсипчастого плову рекомендую взяти пропарений рис. Його зерна завжди тримають форму і залишаються розсипчастими. Крім того, в процесі пропарювання 80% корисних речовин переходить з оболонки в зерно. Тому плов, приготований з пропареного рису, буде соковитим, розсипчастим і корисним.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти