Создать PDF Рекомендовать Печать

Є багато рецептів смаженого рису. Який рис найбільш для цього підходить? Підкажіть, будь ласка, найбільш оптимальний рецепт смаженого рису з вашої точки зору!

Автор:
Євгенія, м. Одеса
Дата додавання:
Субота, 12 листопада 2011
Переглядів:
1458

Відповідь

Привіт Євгенія!

Для цієї страви можна використовувати пропарений рис. Він прекрасно тримає форму після відварювання і добре вбирає смак інших продуктів, я готую його так:

Нам знадобиться:

Рис пропарений - 200г
Олія оливкова - 50г
Вода - 400г
Цибуля - 100г
Часник - 20г
Печериці - 100г
Базилік - 30г
Соєвий соус - 20 г
Петрушка - 10г
Кріп - 10г
Сіль за смаком

Приготування смаженого рису:

1) У сотейник наливаємо воду, доводимо до кипіння, підсолюємо і засипаємо пропарений рис. Проварюємо протягом 10 хвилин, знімаємо з вогню і відкидаємо на сито, даємо охолонути протягом 4 -5 годин.

2) Добре розігріваємо сковорідку, наливаємо оливкову олію, обсмажуємо цибулю, часник, потім гриби до світло-жовтого кольору і засипаємо відварений пропарений рис, прожарюємо і додаємо соєвий соус.

3) Знімаємо з вогню і додаємо базилік, петрушку і кріп. Перемішуємо і викладаємо на тарілку.

Не забувайте про те, що готувати необхідно з душею. Смачного!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти