Создать PDF Рекомендовать Печать

Як правильно готувати молочну кашу з рису і гарбуза, щоб рис був м'який та ніжний, але не повністю розварився?

Автор:
Галина Виходцова, м. Київ
Дата додавання:
Четвер, 28 липня 2011
Переглядів:
1628

Відповідь

Галина, рекомендую Вам для приготування молочної каші з рису і гарбуза окремо згасити гарбуз з цукром і ваніллю. Окремо відварити рис, знявши з вогню за 5 хвилин до готовності - зерна рису повинні залишитися злегка жорсткими.

Після чого в приготований гарбуз додати молоко, довести до кипіння, всипати рис і проварити до готовності. Просто і смачно!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти