Создать PDF Рекомендовать Печать

Купила жорнове цілозерне пшеничне борошно ТМ «Жменька», щоб приготувати млинці з цілозерного борошна, але не можу знайти відповідний рецепт... Підкажіть, будь ласка.

Автор:
Людмила Іванівна, м. Кременчук
Дата додавання:
Понеділок, 14 листопада 2011
Переглядів:
1522

Відповідь

Здравствуйте, Людмила Іванівна!

Радий запропонувати Вам ось такий рецепт млинців з жорнового цілозерного борошна Пшеничного ТМ "Жменька":

Борошно цілозерне Пшеничне ТМ "Жменька" - 100 г
Молоко 3.2% - 150 г
Яйця курячі - 2 шт.
Олія - 30 г
Цукор-10 г
Сіль - 5 г

Я рекомендую відокремити білки від жовтків і збити окремо білки в густу піну, а жовтки змішати з цукром, сіллю і молоком і все збити, потім додати пшеничне цілозерне борошно ТМ "Жменька".
Потім додати збиті білки, перемішати і влити рослинне масло.
Тісто готове і ми можемо смажити млинці.
Приємного апетиту!
Не забувайте про те, що млинці з цілозерного борошна виходять темніші, ніж звичайні, але зате це дуже корисно і, звичайно, смачно.
Вживайте в їжу більше корисних продуктів.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти