Создать PDF Рекомендовать Печать

Який рис для плову краще взяти круглозернистий або довгозернистий?

Автор:
Аліна Нікольченко, м. Рівне
Дата додавання:
Середа, 16 листопада 2011
Переглядів:
1715

Відповідь

Здравствуйте, Алина!

Для приготування плову я використовую довгозернистий відбірний сорт рису. Завдяки розсипчастим зернам одного розміру і нейтральному аромату він ідеально підходить для приготування розсипчастого і смачного плову.

У круглозернистому рисі підвищена крохмальність і він краще підходить для різотто і в'язких каш.

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти