Создать PDF Рекомендовать Печать

З чим ще можна подавати рисові макарони, крім банальної підливи з м'ясом?

Автор:
Марина Коломієць, м. Івано-Франківськ
Дата додавання:
Вівторок, 22 листопада 2011
Переглядів:
1823

Відповідь

Доброго дня, Марина.

Я рекомендував би вам приготувати фетучіні з рисового борошна (рисову локшину) з овочами.

Вам знадобиться:

  • Рисова локшина - 1 уп.
  • Цибуля порей - 50 г
  • Морква - 50 г
  • Перець болгарський - 30 г
  • Часник -10 г
  • Соєвий соус – 15 г
  • Олія оливкова -30 г
  • Каперси -5 г
  • Сир пекаріно - 20 г

Наріжте всі овочі довгою тонкою соломкою, часник тонкими пластинками. У сотейник налийте воду, злегка підсоліть, доведіть до кипіння і закладайте рисову локшину (фетучіні).

В цей час у сковорідку налийте оливкову олію, розігрійте її і обсмажте часник, потім лук порей, моркву і болгарський перець, але не більше двох хвилин так, щоб овочі були хрусткими і зберегли свій смак і аромат.

Потім перекладіть зварені рисові фетучіні в овочі, додайте каперси, гарненько перемішайте, додаючи воду, в якій варилися фетучіні так, щоб страва була соковитою і апетитною.

Викладати у глибоку тарілку, зверху посипати сиром пекоріно. Він надасть вишуканість страві. Смачного!

І пам'ятаєте, яке у вас ставлення до продуктів, така страва і вийде. Завжди готуйте із захопленням і любов'ю і це буде фантастика!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти