Создать PDF Рекомендовать Печать

Як приготувати розсипчасту гречану кашу?

Автор:
Надія, м. Кривий Ріг
Дата додавання:
Четвер, 17 листопада 2011
Переглядів:
1529

Відповідь

Я дуже люблю гречку, тому що вона містить велику кількості рослинного білка і дуже корисна і смачна. Є кілька способів приготування розсипчастої гречаної каші, ось один з них:
  • Гречка 250 г (1 склянка)
  • Вода 500 г (2 склянки)
  • Сіль 10 г
  • Масло вершкове 30 г

Візьміть гречану крупу ТМ "Жменька", її немає необхідності перебирати і промивати. У сотейнику або каструлі доведіть воду до кипіння, підсоліть її і висипайте гречку. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню і перекладіть в духовку нагріту до температури 80 градусів на 30 хвилин.

По закінченню часу приготування вийміть з духовки і покладіть зверху шматочок масла. Гречана каша виходить розсипчаста і ароматна.

Смачного і позитивних експериментів!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти