Создать PDF Рекомендовать Печать

Напишіть будь ласка рецепт бездріжджового хліба з житнього борошна для випікання в хлібопічці.

Автор:
Катерина Натальченко. м.Київ
Дата додавання:
Середа, 27 липня 2011
Переглядів:
1922

Відповідь

Здравствуйте, Катерина!

Якщо чеcтно, я ніколи не використовую хлібопічку для випічки. Я віддаю перевагу все робити своїми руками і Вам раджу. Так як хліб, спечений власними руками, насичується позитивною енергетикою.

При приготуванні в хлібопічці втрачається вся енергетика борошна, власне, і хліба. Спробуйте випекти в духовці хліб самостійно і Ви переконаєтеся в моїй правоті!

Ось рецепт приготування бездріжджового хліба:

500 г житнього борошна

500 г води

20 г солі

5 г цукру

250 житньої закваски.

Замісити тісто до стану густої сметани. Змастити форму олією і перекласти туди тісто. Залишити його на 10 годин при кімнатній температурі, накривши марлею - воно збільшиться вдвічі.

Після закінчення часу акуратно поставити форму в духовку. Випікати при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин. Хліб має бути зверху хрусткий і золотистий, при протиканні - на сірнику не повинно залишатися вологи. Після того як дістанете хліб з духовки, він повинен охолонути - не менше 30 хвилин.

Смачного! Спробуйте і Вам сподобається!

При приготуванні будь-яких страв найголовніше - це позитивний настрій і гарний настрій! Удачі!

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти