Создать PDF Рекомендовать Печать

Чи можна змішувати цілозерне борошно ТМ «Жменька» зі звичайним?

Автор:
Яна Крючковська, м. Київ
Дата додавання:
Четвер, 13 жовтня 2011
Переглядів:
1705

Відповідь

Так, дійсно жорнове цілозерне борошно ТМ "Жменька", як пшеничне, так і житнє, можна змішувати зі звичайним борошном вищого ґатунку, якщо ви любите, щоб корисна випічка була більш ніжною і пишною.

Також до жорнового цілозерного борошна ТМ "Жменька" можна додавати глютен, щоб тісто краще підходило.

 

all-questions

На ваші питання відповідають:

expert-zhmenka

chur Samoylenko-new-1 boychenko

Эксперт


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти