Червоний квас з житнього борошна

red-brew-made-from-rye-flourЧудовий рецепт приготування квасу в домашніх умовах дозволить вам з легкістю приготувати смачний, корисний, крім того, освіжаючий напій для всієї родини. А інгредієнти для цього кулінарного шедевра у вас завжди є під рукою!

  

Інгредієнти:
250 г подрібненого житнього солоду
0,5 кг житнього цілозерного борошна ТМ «Жменька»
150 г пшеничного борошна
50 г дріжджів
25 г м'яти
8 л води
Organ_Zutne_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати: 

1. Солод змішайте з житнім цілозерним і пшеничним борошном, додайте теплої води і замісіть густе тісто. Заваріть тісто окропом і добре вимісіть. Поставте його в тепле місце на 24 години.

2. Додайте в масу 2,5 л окропу, розмішайте, додайте ще 5 л охолодженої кип'яченої води. Отримане квасне сусло перемішайте, охолодіть і дайте відстоятися.

3. Перелийте сусло в дерев'яний бочонок, додайте дріжджі. Приготуйте настій м'яти і додайте його в сусло. Поставте його в холодне місце. Через 3 дні червоний квас буде готовий!

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти