Фруктовий салат в гнізді з рисової вермішелі

Фруктовый салат в гнезде из рисовой вермишелиДелікатний і неповторний фруктовий салат з ніжним ароматом рисової вермішелі

Час приготування - 15 хвилин
Кількість порцій - 5

Інгредієнти:
Рисова вермішель ТМ «Жменька» - 200 г
Вершкове масло - 40 г
Яблука - 100 г
Ківі - 100 г
Банани - 100 г
Виноград киш-миш - 100 г
Нектарин - 2 шт
Цукрова пудра - 2 ст. л.
Вершковий йогурт - 100 мл
Цукор - 3 ст. л.
Коньяк - 2 ст. л.
Кориця
М'ята
Рисовая вермшель
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Рисову вермішель ТМ "Жменька" замочуємо на 3 хвилини в теплій воді, потім відварюємо 3 хвилини, підсоливши.

2. Воду відціджуємо, додаємо половину вершкового масла, цукрову пудру і перемішуємо. Викладаємо вермішель у вигляді гнізда на тарілку.

3. Яблука нарізаємо скибочками. На сковороді розтоплюємо половину вершкового масла, всипаємо цукор і прогріваємо до розчинення кристалів та набуття ними коричнюватого кольору.

4. Додаємо яблука, корицю і обсмажуємо з обох боків кілька хвилин. Вливаємо коньяк і підпалюємо яблука (фламбіруємо). Ківі, банан і нектарини нарізаємо кубиками, перемішуємо з половинками винограду, карамелізованими яблуками, коньячним сиропом, йогуртом і викладаємо на гніздо. Прикрашаємо гілочкою м'яти.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти