Кутя з перловки

kutya-pearl--barleyНайбільш популярними складовими різдвяної куті є пшениця або рис. Однак не менш смачною буде кутя, приготовлена ​​з перловки. Перлова крупа додає різдвяній страві неповторного смаку та користі.

 


Інгредієнти:
Перлова крупа ТМ "Жменька" -  200 г
Мак - 150 г
Очищені горіхи - 50 г
Родзинки - 50 г
Мед і цукор за смаком
Вершки - 1/2 склянки
Крупа Перловая для супа с перловкой
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Перлову крупу ТМ "Жменька" промиваємо і заливаємо водою в співвідношенні 1 до 3. Варимо перловку до готовності, як вказано на упаковці, після цього охолоджуємо кашу.

Завдяки спеціальній технології шліфування в перловій крупі ТМ «Жменька» оптимально видалена оболонка, що сприяє прискоренню процесу приготування і збереженню всіх природних особливостей характерних для даного виду крупи (щільність, величина зерна). А ретельний контроль відбору зерен і 3-х етапне доочищення забезпечують присутність в упаковці крупи ТМ «Жменька» тільки цілих добірних великих зерен.

2. Мак заварюємо окропом і варимо до тих пір, поки не буде легко розтиратися між пальцями. Мак ретельно відціджуємо і перекручуємо через м'ясорубку або ж перетираємо в ступці.

3. Для того щоб родзинки розм'якли їх попередньо запарюємо в окропі 5-10 хвилин.

4. Мак додаємо до перлової каші, додаємо подрібнені горіхи, родзинки, мед і цукор за смаком. Ретельно перемішуємо всі складові куті з вершками.

5. Кутю подаємо на різдвяний стіл охолодженою.

Смачної різдвяної куті!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти