Кутя з пшеничної крупи

кутья из пшеничной крупыНаші бабусі готували кутю з цілих зерен пшениці, додавали до неї родзинки, мед і мак. Але приготування такої куті займало дуже багато часу. Пропонуємо вам швидкий, але не менш корисний рецепт куті з пшеничної крупи. З пшеничною крупою ваша кутя завжди буде розсипчастою, золотистою та ароматною.


Інгредієнти:
Пшенична крупа ТМ "Жменька" - 1 склянка
Мак - 70 г
Родзинки - 1-2 ст.л
Мед  - 1 ч.л.
Волоські горіхи - 0,5
Цукор за смаком
Курага для прикраси
крупа пшеничная 900 г Крупа пшенична
700 г
 
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Для приготування пшеничної куті мак заливаємо окропом. Даємо деякий час настоятися.

2. Мак пропускаємо через м'ясорубку (можна так само подрібнити його в блендері або перетерти в ступці)

3. Варимо пшеничну крупу ТМ "Жменька" в співвідношенні 1 до 3 до готовності 20 хвилин.

4. Родзинки промиваємо, горіхи дрібно рубаємо або подрібнюємо у блендері.

5. Змішати всі інгредієнти для куті з пшеничної крупи. Перемішуємо, зверху кутю прикрашаємо курагою.

Смачної різдвяної куті!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти