Кутя з рису

кутья из рисаЯке ж Різдво без традиційної української страви - куті (коливо, сочиво)? Довгий рис, фрукти, горіхи, мед і мак - ось основні інгредієнти солодкої, розсипчастої різдвяної куті.

Час приготування - 30 хвилин

 


Інгредієнти:
Довгозернистий рис ТМ "Жменька" - 1 склянка
Молоко - 2 склянки
Мак - 1/4 склянки
Мед - 3 ст.л.
Родзинки, волоські горіхи (за бажанням курага, журавлина) - 4 ст.л.
Рис длиннозернистый 1 кг
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Рис довгозернистий ТМ "Жменька" промиваємо й варимо на середньому вогні приблизно 10 хвилин.

2. Мак заливаємо окропом на 5 хвилин, викладаємо в ступку і перетираємо (в пропорції 1ст.л. маку +1 ч.л. окропу)

3. У каструлю з рисом додаємо родзинки, мак, мед і перемішуємо.

4. Варимо ще 5-10 хвилин до повної готовності рису. Накриваємо кришкою і залишаємо на кілька хвилин настоятися.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти