Кутя з рису з маком і горіхами

Кутья из риса с маком и орехамиІснує кілька класичних рецептів приготування куті. Ми ж пропонуємо вам сучасну варіацію традиційної різдвяної страви. У сучасній куті чудово поєднуються арахіс в шоколаді і цукати з класичними інгредієнтами рисом і маком.


Інгредієнти:
Арахіс в шоколаді -100 г
Сирий арахіс - 100 г
Цукати - 100 г
Мак - 30-50 г
Цукор за смаком
Рис пропаренный 1000 г
Рис пропарений 1000 г  learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Гарантією смачної і розсипчастої куті є використання рису пропареного ТМ «Жменька». Рис пропарений ТМ "Жменька" ретельно промиваємо і заливаємо 4 склянками води. Варимо до готовності як вказано на упаковці, потім охолоджуємо. Завдяки спеціальній технології обробки рис пропарений ТМ "Жменька" завжди залишається розсипчастим, навіть якщо приготована кутя у вас простоїть не один день!

2. Мак мелемо на кавомолці або перетираємо в ступці, заливаємо окропом.

3. Змішуємо відварений пропарений рис, цукати, сирий арахіс і мак з цукром. Додаємо арахіс в шоколаді, шоколадна глазур якого зробить кутю красивого коричневого кольору.

4. Акуратно перемішуємо всі інгредієнти і при необхідності додаємо цукор за смаком.

Смачної вам різдвяної куті!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти