Приготування білого домашнього квасу

white-brew-made-from-rye-flourДля того, щоб приготування білого домашнього квасу було дійсно вдалим і легким, вибирайте в якості основи для квасу жорнове цілозерне борошно житнє ТМ "Жменька". Всі складові зерна жита, збережені у даному борошні, забезпечать вам ароматний, смачний і корисний квасний напій.

 

Інгредієнти:
300 г житнього цілозерного борошна ТМ «Жменька»
1 склянка закваски
100 г меду
50 г родзинок
3 л води
Декілька листочків м'яти, смородини, хріну
Organ_Zutne_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати: 

1. Житнє цілозерне борошно розмішайте в 3 л окропу до однорідного стану. Додайте мед, листя м'яти, смородини та хріну. Дайте охолонути до кімнатної температури.

2. В отриману суміш додайте промиті родзинки і закваску. Потім накрийте ємність і поставте в тепле місце. Через 36 годин білий квас буде готовий до вживання.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти