Рисовий пудинг з лаймом

Рисовый пудинг с лаймомЦей легкий, кремовий десерт підкорить серце будь-якого солодкоїжки своїм квітково-пряним ароматом рису Жасмін і свіжістю лайма.

Час приготування – 35-40 хвилин
Кількість порцій – 16
Інгредієнти:
Крихти пряного печива - 2 склянки
Розтоплене масло або маргарин - 1/3 склянки
Молоко - 2 склянки
Згущене молоко – 1 банка (300 мл)
Свіжовижатий сік лайма - 1/2 склянки
Збиті вершки - 1 склянка
Цедра лайма для прикраси
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. В середній каструлі, змішуємо рис Жасмін ТМ «Жменька», молоко і згущене молоко. Варимо на середньому вогні протягом 20-25 хвилин, часто помішуючи, до загусання і отримання вершкової консистенції.

2. У середній мисці змішуємо разом крихти печива і розтоплене вершкове масло, до утворення однорідної маси.

3. Укладаємо крихти у форму для випічки (33 х 23 см). Випікаємо в духовці при 180°C 10 хвилин.

4. Коли рисовий пудинг доварився, підливаємо до нього сік лайма і перемішуємо

5. Розподіляємо пудинг по коржу і охолоджуємо. Після того як пудинг охолов, змащуємо його зверху збитими вершками.

6. Перед подачею на стіл нарізаємо на квадрати і за бажанням прикрашаємо полосочками з цедри лайма.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти