Торт з фруктами

торт с фруктамиНезвичайний і дуже красивий десерт з рису, в якому чудово поєднуються ніжний рисовий корж і аромат свіжих фруктів

Час приготування - 35 хвилин
Кількість порцій - 8


Інгредієнти:
Корж:
Цукор - 1/4 склянки
Яйце - 1шт
Крем:
Сиркова маса - 500 г.
Знежирений йогурт - 1/4 склянки
Цукор - 1/4 склянки
Ванільний екстракт - 1 ч.л.
Начинка:
Абрикосовий або персиковий джем - 1/3 склянки
Фрукти (порізана дольками полуниця, малина, черешня, ківі, виноград) - 2-3 склянки
Рис круглозернистый 4*100 г

Як приготувати:

1. Приготування рису круглозернистого в пакетиках для варки ТМ "Жменька" займає 10-15 хвилин.

2. Після того як ми приготували рис, збиваємо у блендері цукор і яйце, отриману масу поєднуємо з рисом. Розгортаємо тісто і викладаємо його в круглу форму для піци або торта. Запікаємо при температурі 350 градусів протягом 10 хвилин. Дістаємо, охолоджуємо.

3. Збиваємо сирну масу і йогурт в блендері на середній швидкості до однорідного стану. Маса повинна вийти легкою і пухкою на вигляд. Додаємо цукор і ваніль, ще раз збиваємо і отриманий крем розподіляємо по коржу.

4. Половину джему доводимо до в'язкого тягучого стану на маленькому вогні. Охолоджуємо. Пензликом розподіляємо приготовлену глазур поверх крему. Далі по колу, починаючи з країв, викладаємо красиво по порядку порізані шматочками черешні, ківі, виноград, полуницю, і знову виноград.

5. Джем, що залишився, наносимо на фрукти. Накриваємо і охолоджуємо 1-2 години перед подачею на стіл.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти