Яблучний мус з манною крупою

manka_mussЛюбите домашні десерти і хочете порадувати домочадців цікавими ласощами? Пропонуємо Вашій увазі яблучний мус з манною крупою - дуже ніжний і смачний десерт, який дуже швидко і легко приготувати ...

 


Інгредієнти:
Манна крупа ТМ «Жменька» - 100 г
Яблука – 2-3 шт
Вода – 700 г
Цукор – 3 ст.л.
Вершки – 80 г
Кориця – 0,5 ч.л.
Листя м'яти для прикраси
Left_Mannaya-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. З яблук зрізаємо шкірку і видаляємо серцевину. Відварюємо їх у воді з цукром і корицею, потім витягуємо яблука з води і подрібнюємо в блендері.

2. У відвар від яблук засипаємо манну крупу ТМ «Жменька» дуже тоненькою і постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Проварюємо 5 хвилин.

3. У киплячу манку вливаємо яблучне пюре і добре перемішуємо.

4. Проварюємо ще 5 хвилин, безперервно помішуючи.

5. Готовий мус охолоджуємо, збиваємо міксером, додаючи вершки. Коли мус стане пінистим і злегка загусне, переливаємо його в посуд для подачі і залишаємо в холодному місці на кілька годин.

6. Перед подачею мус прикрашаємо листочком м'яти.

Порада! При бажанні мус також можна прикрашати меленими горішками, тертим шоколадом, меленою корицею

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти