Яблучний мус з манною крупою

manka_mussЛюбите домашні десерти і хочете порадувати домочадців цікавими ласощами? Пропонуємо Вашій увазі яблучний мус з манною крупою - дуже ніжний і смачний десерт, який дуже швидко і легко приготувати ...

 


Інгредієнти:
Манна крупа ТМ «Жменька» - 100 г
Яблука – 2-3 шт
Вода – 700 г
Цукор – 3 ст.л.
Вершки – 80 г
Кориця – 0,5 ч.л.
Листя м'яти для прикраси
Left_Mannaya-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. З яблук зрізаємо шкірку і видаляємо серцевину. Відварюємо їх у воді з цукром і корицею, потім витягуємо яблука з води і подрібнюємо в блендері.

2. У відвар від яблук засипаємо манну крупу ТМ «Жменька» дуже тоненькою і постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Проварюємо 5 хвилин.

3. У киплячу манку вливаємо яблучне пюре і добре перемішуємо.

4. Проварюємо ще 5 хвилин, безперервно помішуючи.

5. Готовий мус охолоджуємо, збиваємо міксером, додаючи вершки. Коли мус стане пінистим і злегка загусне, переливаємо його в посуд для подачі і залишаємо в холодному місці на кілька годин.

6. Перед подачею мус прикрашаємо листочком м'яти.

Порада! При бажанні мус також можна прикрашати меленими горішками, тертим шоколадом, меленою корицею

Смачного!


Відео рецепти

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти