Яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами

яблоки запеченые с рисом, фруктами и орехами Хочеться швидко і просто приготувати десерт? Важко примусити їсти дитини рисову кашу? Тоді легкі і корисні запечені яблука з рисом до ваших послуг!

Час приготування - 30 хвилин
Кількість порцій - 4
 
Інгредієнти:
Яблука великі - 4 шт.
Рис "Жасмін" в пакетиках для варки ТМ "Жменька" - 1 пакетик
Родзинки без кісточок - 2 ст.л.
Фініки - 2 ст.л.
Мелені волоські горіхи - 1 ст.л
Цукор - 4 ст.л.
Рис жасмин 4*100 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Яблука промиваємо, зрізаємо верхню частину, щоб вийшла кришечка, і обережно видаляємо серцевину.

2. Рис "Жасмін" в пакетиках для варки ТМ "Жменька" відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3. Змішуємо готовий рис з цукром, промитими родзинками, фініками і горіхами.

4. Заповнюємо яблука начинкою, накриваємо кришечками і ставимо пектися в духовку, розігріту до 180ºС.

5. Запікаємо протягом 10-15 хвилин. Подаємо яблука гарячими.

Порада! Для запікання і фарширування потрібно вибирати міцні яблука

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти