Другі страви

Каша з ячної крупи

каша из ячневой крупыЯчна каша не тільки очистить ваш організм від шлаків і токсинів, але й збагатить його необхідними вітамінами, макро- і мікроелементами

Час приготування - 35 хвилин

 

Інгредієнти:
Крупа ячна ТМ «Жменька» - 3 пакетики
Кабачки - 300 г
Цибуля - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Рослинна олія - 4 ст. л.
Морська сіль
Свіжа зелень
Листочки м'яти
Крупа яневая для каши из ячневой крупы
learn_more_ukr

 Як приготувати:

1. Відварюємо ячну крупу ТМ «Жменька» до готовності, як вказано на упаковці. 

2. Цибулю подрібнюємо. Кабачки очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо.

3. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки і нарізаємо дольками.

4. Кашу з'єднуємо з овочами, заправляємо олією, солимо і прогріваємо 7-10 хвилин.

 5. При подачі на стіл прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і листочками м'яти.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти