Другі страви

Котлети з лосося в японському стилі

Котлеты из лосося и нешлифованного риса в японском стиле

Лосось і нешліфований рис, помідори черрі і китайська капуста перетворюють банальні котлети на витвір мистецтва в японському стилі

Кількість порцій: 4
Час приготування: менше 30 хвилин
Інгредієнти:
Відварний нешліфований рис ТМ «Жменька» – 2 склянки
Лосось або горбуша (філе шматочами) - 180 г
Панірувальні сухарі - 1 склянка
Цибуля зелена, тонко нарізана – 2 шт.
Збите яйце – 1 шт.
Нарізаний маринований імбир – 1 ст.л.
Соєвий соус - 1 ст.л.
Рублена кінза - 1 ст.л.
Маленький червоний перець чилі (видалити насіння, нарізати) – 1 шт
Рослинна олія - 1 ст.л, плюс 1 ч.л.
Китайська капуста - 1 пучок
Помідори черрі, розрізані навпіл -12 шт.
 
Для васабі майонезу:
Майонез -1/3 склянки
Васабі - 1-2 ч.л
Рис Нешлифованный 1000 г
Як приготувати:

1. У великій мисці змішуємо нешліфований рис ТМ "Жменька", лосось, панірувальні сухарі, цибулю, яйце, імбир, соєвий соус, коріандр і перець чилі. Добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо 8 однакових за розміром котлет. Накриваємо і залишаємо в прохолодному місці на 20 хвилин.

2. Нагріваємо олію у великій сковороді. Обсмажуємо котлети 3-4 хв з кожної сторони, до золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб він увібрав в себе надлишки жиру.

3. Ставимо чисту сковороду на середній вогонь і вливаємо в неї олію, що залишилася. Тушкуємо на слабкому вогні, безперервно помішуючи, капусту та помідори черрі 1-2 хвилини.

4. Подаємо котлети з васабі майонезом (змішаємо 1/3 склянки майонезу з 1 яйцем і 1-2 чайними ложками васабі) і овочами.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти