Другі страви

Курка фарширована рисом

курица фаршированная рисом

Готуючи новорічний стіл, не забудьте про м'ясні вишуканості. Приготуйте апетитну курку фаршировану рисом, чорносливом і грибами і ваші близькі будуть просто у захваті!

Master_klass__ukr
Час приготування - 2 години
 

Інгредієнти:
Курка - 1 шт
Рис "Відбірний" ТМ "Жменька" - 2/3 склянки
Чорнослив - 100 г
Печериці - 100 г
Заморожена cпаржева квасоля - 100 г
Сіль
Перець
Паприка
Куркума
Рослинна олія
Рис отборный 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

курица фаршированная рисом и черносливом1. Рис  довгозернистий "Відбірний" ТМ "Жменька" промиваємо в холодній воді і відварюємо до напівготовності в підсоленій воді. Чорнослив запарюємо, зливаємо воду, просушуємо, нарізаємо шматочками. Змішуємо рис з чорносливом. Трохи солимо.

 


курица фаршированная рисом, черносливом и грибами2. Курку промиваємо, просушуємо. Змішуємо спеції і прянощі з олією і натираємо ними курку. Фаршируємо тушку рисом з чорносливом. Зашиваємо курку або скріплюємо зубочистками, солимо і перчимо. Гриби чистимо і розрізаємо навпіл, квасолю розморожуємо.

 


курица фаршированная рисом, грибами и черносливом3. Викладаємо курку у форму, змащену олією. Навколо розподіляємо гриби, квасолю і збризкуємо їх рослинною олією. Запікаємо при температурі 180°С протягом 1,5 годин. Подаємо з листям салату і помідорами черрі.



Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти