Другі страви

Кус-кус з курячим філе і овочами

кус кус с курицей и овощамиОбов'язковоMaster_klass__ukr скористайтеся нашим простим рецептом і ви розкриєте для себе дивовижно ніжну на смак і незвичайну за текстурою крупу кус-кус.

 

 

 

 
Інгредієнти:
КУС- КУС пшеничний ТМ "Жменька" - 200 г
Куряче філе- 300 г
Цибуля - 100 г
Морквина - 100 г
Морська сіль - 1⁄2 ч.л.
Кориця - 1⁄5 ч.л.
Перець
Рослинна олія для смаження

 

крупа кус-кус 800 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

cous-cous-with-chicken-and-vegetables11. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на дрібній тертці. Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками.

2. У каструлю з товстим дном наливаємо невелику кількість олії. Пасеруємо цибулю, періодично помішуючи, приблизно 3 хвилини. Додаємо моркву, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. До цибулі з морквою додаємо філе і смажимо близько 10-15 хвилин.


кус кус с курицей и овощами3. Додаємо 500 мл води, доводимо до кипіння. Додаємо сіль, корицю і перчимо за смаком.

 

 

 


кус-кус с овощами и курецей4. Насипаємо золотистий кус-кус ТМ "Жменька" і ретельно перемішуємо з іншими інгредієнтами. Відразу ж закриваємо кришкою, знімаємо з вогню, і даємо настоятися 5-7 хвилин. Кус-кус повинен увібрати в себе всю рідину і добре набрякнути.

 


кус-кус с курицей и овощами6. Готовий кус-кус добре спушити виделкою. При подачі кус-кус можна посипати зеленню.

 

 

 


Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти