Другі страви

Кус-кус з сухофруктами і м'ятою

кус-кус с сухофруктами и мятойЗавдяки додаванню крупи кус-кус ця страва стає по-справжньому освіжаючою і ніжною, до того ж вона має незвичайну текстуру і дуже проста в приготуванні.

Кількість порцій - 2

Інгредієнти:
КУС-КУС Пшеничний ТМ "Жменька" - 150 г
Дрібні родзинки - 30 г
Кедрові горішки - 30 г
Курага - 10 шт
М'ята- 2-3 гілочки
Петрушка- 3 гілочки
Оливкова олія - 1 ст.л.
Сіль

Як приготувати:

1. Петрушку і м'яту споліскуємо під холодною водою й обсушуємо паперовими рушниками. Родзинки заливаємо окропом і залишаємо на 15 хвилин.

2. Потім зливаємо воду і обсушуємо родзинки паперовими рушниками.

3. Кус-кус ТМ "Жменька" викладаємо в окрему ємність і заливаємо окропом так, щоб вода повністю її покривала.

4. Накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин.

5. Дрібно нарізаємо курагу. Рубаємо листочки м'яти і петрушки.

6. Всі інгредієнти добре перемішуємо і викладаємо в салатницю.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти