Другі страви

Манна каша

манная кашаНіжна, з верMaster_klass__ukrшковим смаком і ароматною кокосовою стружкою... Така манна каша не залишить рівнодушними ні дітей, ні дорослих. 

Час приготування - 20 хвилин
Кількість порцій - 2 

Інгредієнти:
Молоко -  500 мл
Цукор-пісок - 20 г
Кокосова стружка - 20 г
Манна крупа ТМ "Жменька" - 60 г
Сіль -  ¼ ч.л.
Ванільний цукор - 1 ч.л.
learn_more_ukr

Як приготувати:

молоко для манной каши1. Одна порція манної каші виходить з 1 повної склянки молока. Наливаємо її в каструлю і ставимо на середній вогонь, стежачи за тим, щоб молоко не втекло.

 

 

 

манная крупа для манной каши2. Відміряємо необхідну кількість манки. Манка ТМ "Жменька" виготовлена ​​із суміші твердих і м'яких сортів пшениці і завдяки цьому манна каша має характерні дрібні крупиночки і в'язку бархатисту основу. На кожну склянку молока потрібно три повних з верхом чайні ложки манної крупи. Потім додаємо цукор з розрахунку - одна повна чайна ложка на склянку молока. І трохи солі - чверть ложечки. Для того, щоб зменшити ймовірність утворення грудочок, всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

приготовление манной каши3. Як тільки молоко закипить, зменшуємо вогонь до мінімального і всипаємо крупу. Однією рукою постійно і досить швидко помішуємо ложкою в самому центрі каструлі, а іншою - потроху засипаємо манно-цукрову суміш.

 

 

 

приготовление манной каши4. Після того як всю крупу всипали, гарненько перемішуємо кашу, вже великими колами, а не тільки в центрі, і продовжуємо так помішувати протягом 5 хвилин, поки каша не загусне. Потім вимикаємо вогонь і залишаємо кашу під кришкою без вогню ще хвилин на 5-10. Якщо каструля не з товстим дном, можна загорнути її в ковдру.

 

манная каша5. Перед самою подачею насипаємо столову ложку кокосової стружки і чайну ложечку ванільного цукру.

 

 

 

 

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти