Другі страви

Пісна каша

постная гречневая каша с грибамиУ період посту найчастіше їдять овочі і фрукти, готують різноманітні пісні каші й легкі супи на овочевому бульйоні. Урізноманітнить Ваш пісний стіл корисна, смачна й розсипчаста гречана каша з грибами.

 


Інгредієнти:
Крупа гречана несмажена ТМ "Жменька"— 200 г
Вода — 500 г
Приправи за смаком
Печериці (свіжі) — 200 г
Морква (велика) — 1 шт
Цибуля ріпчаста (великі цибулини) — 2 шт
Рослинна олія
Zelenka_Left-180
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Корисну зелену гречку ТМ "Жменька" промиваємо і варимо до готовності як вказано на упаковці.

2. Цибулю ріжемо кільцями, і злегка обсмажуємо на олії на слабкому вогні.

3. Моркву перетираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі. Гриби ретельно миємо, очищаємо і потім трохи тушкуємо з цибулею та морквою. Додаємо трохи солі і спеції за смаком.

4. До грибів і овочів додаємо зварену гречку, перемішуємо і кілька хвилин томимо.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти