Другі страви

Пісна каша з кунжутом

постная каша с кукурузной крупы пшена и кунжутаЦя пісна каша проста і дивовижна водночас. Шанувальники каш належним чином оцінять вдале поєднання золотистої кукурудзяної крупи, пшона і кунжуту.

Час приготування - 25 хвилин
Кількість порцій - 4 
Інгредієнти:
Кукурудзяна крупа ТМ "Жменька" 100 г
Пшоно ТМ "Жменька" 100 г
Кунжут 50 г
Сіль ½ ч.л.
learn_more_ukr

Як приготувати:

кукурузная крупа и пшено для постной каши1. Кукурудзяну крупу і пшоно ТМ "Жменька" промиваємо до прозорості води.

 

 

 

 

постная каша с кунжутом2. Додаємо в каструлю 2,5-3 склянки води. Якщо ви любите більш рідку кашу, можна додати трохи більше води, тому що кукурудзяна крупа вбирає багато рідини.

 

 

 

постная каша с кунжутом3. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння під закритою кришкою. Потім вогонь зменшуємо, а кришку злегка відкриваємо. Варимо ще близько 10 хвилин, поки рідина повністю не вбереться.

4. Закутуємо каструлю в теплу ковдру або, якщо каструля добре зберігає тепло, просто накриваємо кришкою. Залишаємо так ще хвилин на 10.

кунжут для постной каши5. Подрібнюємо в млинку кунжут. Додаємо в запрівшу кашу кунжут і морську сіль. За бажанням можна підсолодити кашу 1 столовою ложкою цукру.

 

 

 

постная каша с кунжутом6. Якщо готувати цю кашу не під час посту, то можна подати з молоком або вершками.

 

 

 


Смачного!

За матеріалами http://foodclub.ru


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти