Другі страви

Пісний рис

постный рисХоча стрMaster_klass__ukrава ця пісна, рис басматі придає їй чудові смакові якості і надзвичайний аромат, а приготувати її зможе навіть новачок в кулінарії.

Час приготування - 50 хвилин
Кількість порцій - 6
Інгредієнти:
Рослинна олія - 70 мл
Рис Басматі ТМ "Жменька" - 300 г
Кріп -  30 г
Морквина - 150 г
Сіль морська - 1 ч.л.
Часник дольки - 4 шт.
Рис Супер Басмати 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

постный рис1.  Натираємо моркву на крупній тертці і злегка пасеруємо її на рослинній олії кілька хвилин. Краще робити це в каструлі з товстим дном, в якій будете готувати рис.

 

 

 

постный рис2. До моркви додаємо вимитий й обсушений рис Супер Басматі ТМ "Жменька", перемішуємо його так, щоб рис покрився маслом. Тримаємо на вогні приблизно хвилину. Заливаємо рис з морквою окропом так, щоб він покрив їх приблизно на сантиметр. Зменшуємо вогонь і готуємо під трохи відкритою кришкою хвилин 15-20.

 

постный рис3. Часник і зелень подрібнюємо.

 

 

 

 

 

постный рис4. Коли рис вже практично готовий, додаємо в нього зелень і часник, вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою. Залишаємо хвилин на 5, перемішуємо і все готово.

5. До рису можна подавати підсмажені шампіньйони.

 

 

Смачного!

За матеріалами: http://foodclub.ru


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти