Другі страви

Плов з бараниною

плов с бараниной НаціональнMaster_klass__ukrа узбецька страва припаде до смаку кожному українцю 

Кількість порцій – 4
Час приготування – 1 год

 

Інгредієнти:
Баранина – 500 г
Морква – 500 г
Цибуля – 100 г
Рис «Пропарений Gold» ТМ «Жменька» – 500 г
Рослинна олія – 200 г
Вода – 500 мл
Барбарис, родзинки, коріандр, сіль – за смаком
Рис пропаренный для плова с бараниной  

Як приготувати:

рис для плова с бараниной1. Рис «Пропарений Gold» ТМ «Жменька» ретельно промиваємо під проточною водою і замочуємо у
підсоленій воді на 1,5-2 год. Завдяки додатковому відбору всі зерна рису ТМ «Жменька» мають однаковий розмір, тому у готовому вигляді він виходить ідеально гарним і смачним.

лук для плова с бараниной2. Цибулю обполіскуємо, очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. На сковорідку наливаємо рослинну олію, викладаємо подрібнену цибулю і смажимо її до золотистого кольору.
 

 


мясо для плова

3. М'ясо промиваємо, нарізаємо на шматки, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо до утворення золотистої скоринки.

 

 

 

морковь для плова с бараниной

4. Моркву очищаємо від шкірки, нарізаємо соломкою, додаємо до вмісту сковорідки, перемішуємо і тушкуємо.

 

 

 

специи для плова с бараниной

5. Додаємо в сковорідку воду, солимо за смаком.

 

 

 

 

приготовление плова с бараниной

6. В сковорідку викладаємо рис «Пропарений Gold» ТМ «Жменька», додаємо спеції і тушкуємо 25-30 хв до повного википання рідини. Готовий плов акуратно перемішуємо. При подачі на рис і овочі викладаємо м'ясо, нарізане дрібними шматочками.

 

Порада! Для того, щоб плов вийшов і смачним, і красивим, потрібно вибирати відбірний рис, наприклад, ТМ «Жменька».


Смачного!


 


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти