Другі страви

Плов з тунцем і зеленню

плов с тунцом и зеленью Якщо вам захотілося покуштувати яку-небудь незвичайну страву, то плов з тунцем і зеленню - саме вона!

Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хвилин

 
Інгредієнти:
Масло вершкове - 30 г
Пера зеленої цибулі (нарізані) - 4 шт.
Гарячий курячий бульйон - 1,5 склянки
Тунець у власному соку або в олії - 425 г
Заморожений горошок - 1 склянка
Мілко нарізана петрушка - 0,5 склянки
Кріп - 0,25 склянки
Сік 1 лимона
learn_more_ukr

Як приготувати:  

1. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажуємо цибулю протягом 1 хвилини.

2. Збільшуємо вогонь і додаємо рис Супер Басматі ТМ «Жменька». Готуємо, помішуючи, 1-2 хвилини, поки рис добре не покриється маслом.  

3. Додаємо бульйон. Потім накриваємо сковороду кришкою і готуємо рис з цибулею протягом 12-15 хвилин.

4. Знімаємо кришку і додаємо до рису тунець і горох і всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Тушкуємо всі разом протягом подальших 3-5 хвилин, щоб горох зварився і тунець до кінця прогрівся.

5. Акуратно перемішуємо зелень з рисом, соком і приправляємо за смаком.

6. За бажанням, можна прикрасити плов дольками лимона.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти