Другі страви

Полента

полента

Відчуйте колорит італійської кухні, приготувавши воістину просту і смачну страву - поленту!

Час приготування - 35-40 хвилин



Інгредієнти:
Крупа Кукурузная для поленты
learn_more_ukr
Кукурудзяна крупа ТМ "Жменька" в пакетиках для варки - 2 пакетики
Вершкове масло - 100 г
Сир - 250 г
Сіль за смаком

 


Як приготувати:

1. Відварюємо кукурудзяну крупу ТМ «Жменька» як вказано на упаковці.

2. У готову кашу додаємо масло і перемішуємо.

3. Половину каші викладаємо у форму, посипаємо натертим сиром і зверху викладаємо решту каші.

4. Запікаємо до появи рум'яної скоринки. Розрізаємо готову поленту на шматочки і подаємо до столу.

Смачного!



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти