Другі страви

Рагу з перловки

рагу из перловкиПроцес приготування перловки багатьом здається складним. Але за допомогою нашого рецепту смачно приготувати перловку стало простіше простого. Переконайтеся самі!

Час приготування - 1 год 25 хвилин


Інгредієнти:
Крупа перлова ТМ «Жменька» - 300 г
Капуста - 0,5 кг
Картоплина - 4 шт.
Морква - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія рослинна
Сіль, перець чорний
Left_Perlovka-180
learn_more_ukr
Як приготувати:

1. Відварити перлову крупу ТМ «Жменька» до готовності як вказано на упаковці.

2. Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити в казані. Влити трохи води і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.

3. Картоплю нарізати кубиками, моркву - тонкою соломкою, цибулю подрібнити. Додати до капусти. Посолити і поперчити.

4. Готову перлову кашу пересипати до овочів, все ретельно перемішати і залишити на повільному вогні ще на 15-20 хвилин.

5. Дати настоятися 2-3 години.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти