Другі страви

Рис з куркою і пармезаном

рис с курицей и пармезаномБільшість смачних і вишуканих страв складні в приготуванні. Але приготувати рис з куркою і пармезаном не становитиме особливих зусиль, адже всі етапи приготування відбуваються в одній неглибокій сковороді.

Кількість порцій - 4


Інгредієнти:
Нешліфований рис ТМ «Жменька» - 1 склянка
Оливкова олія - 1 ст. л.
Нарізана цибуля -  1/2 склянки
Подрібнений часник - 1 ч. л.
Сушений чебрець - 1/2 ч.л.
Печериці - 250 г
Порізані на шматочки курячі грудки - 300-400 г
Сухе біле вино - 1/2 склянки
Сіль - 1/2 ч.л.
Мелений чорний перець - 1/4 ч.л.
Курячий бульйон - 1 склянка
Тертий свіжий сир пармезан - 1/2 склянки
Нарізана свіжа петрушка - 1/4 склянки
Рис нешлифованный 1000 г

Як приготувати:

1. Нагріваємо олію у великій сковороді на середньому вогні. Додаємо цибулю, часник, чебрець і гриби. Припускаємо протягом 5 хвилин поки цибуля не стане м'якою.

2. Додаємо курячі грудки, підсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Вливаємо вино, сіль і перець. Тушкуємо поки рідина не випарується.

3. Додаємо нешліфований рис ТМ "Жменька" і бульйон. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 20-25 хвилин або поки рідина не вбереться.

4. Додаємо в готову страву сир пармезан і притрушуємо петрушкою.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти