Другі страви

Рисовий гратен з карамельною цибулею

рисовый гратен с карамельным луком Апетитна скоринка, особлива м'якість спеціально відібраного рису робить цю багатошарову страву бездоганною

Час приготування - 60 хвилин
Кількість порцій - 7
Інгредієнти:
Рис Відбірний ТМ «Жменька» - 300 г
Яйце - 4 шт
Цибуля - 250 г
Жирні вершки - 50 мл
«Мармуровий» сир - 250 г
Волоські горіхи - 50 г
Цукор - 2 ст. л.
Борошно - 1 ч. л.
Рослинна олія
Мелена куркума
Білий перець
Сіль
Рис Отборный 1000 г
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Рис «Відбірний» ТМ "Жменька" промиваємо і відварюємо до готовності. Яйця збиваємо вінчиком. Додаємо вершки, сіль, куркуму, перець і ще трохи збиваємо. Відварний рис заливаємо яєчно-вершковою сумішшю і перемішуємо.

2. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, посипаємо сіллю, цукром і борошном, перемішуємо. На дуже розпечену олію викладаємо цибулю і обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи, до придбання бурштинового кольору.

3. Глибоку форму для випічки змащуємо олією, викладаємо і розрівнюємо рисову масу. Зверху поміщаємо цибульний шар, розрівнюємо. Натираємо на крупній тертці «Мармуровий» сир, посипаємо волоськими горіхами і запікаємо в нагрітій до 180°С духовці 30-35 хвилин до розплавлення сиру.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти