Другі страви

Смажений рис з куркою

Жареный рис с курицейЗ усім відомих і нескладних компонентів: рису, курки і овочів можна приготувати цікаву східну страву - смажений рис з куркою.

Кількість порцій - 4


Інгредієнти:

Куряча грудка, порізана -350 г
Соєвий соус -2 ст. л.
Кунжутна олія - 2 ч. л.
Рослинна олія - 1 / 4 склянки
Нарізана цибуля - 3 / 4 склянки
Пакет замороженої овочевої суміші – 300 г
Приготований рис Супер Басматі - 4 склянки
Яйце – 3 шт
Морська сіль
Чорний перець

learn_more_ukr

Як приготувати:

1. У середній мисці перемішуємо курку з соєвим соусом і кунжутним маслом. Накриваємо кришкою і маринуємо при кімнатній температурі протягом 10 хвилин.

2. Ставимо велику сковороду на середній вогонь. Додаємо курку з маринадом і обсмажуємо впродовж 3-4 хвилин і відставляємо сковороду.

3. На іншу сковороду додаємо рослину олію і ставимо на середній вогонь. Додаємо цибулю і пасеруємо 3 хвилини. Додаємо овочі та тушкуємо протягом 1 хвилини. Збільшуємо температуру до середньо-високої, додаємо в сковороду рис Супер Басматі ТМ "Жменька" і обсмажуємо впродовж 3 хвилин.

4. Розбиваємо яйця в миску і збиваємо вінчиком, поки жовток і білок не перемішаються однорідно. Потім додаємо яйця в рисову суміш, приправляємо сіллю і перцем.

5. Готуємо близько 1 хвилини, до утворення золотистої скоринки, потім перевертаємо суміш лопаткою і повторюємо це 2 або 3 рази, поки рис не стане рівномірно золотистий.

6. Додаємо курку до рису і рівномірно перемішуємо. Подаємо до столу теплим.

Смачного!

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти