Другі страви

Ячна каша

ячневая кашаЗавдяки цьому простому, але в той же час оригінальному рецепту, приготування ячної каші стане легким завданням. До того ж досить відчутна користь ячної каші, вона сприяє активній роботі кишечника і виведенню з організму токсинів і шлаків.

Кількість порцій - 2

 

 

Інгредієнти:
Нежирне молоко - 750 мл
Вершкове масло
Сіль - 1 ч.л.

 

yachna-180

Як приготувати:

1. Для того, щоб приготувати ячну кашу на молоці розігріваємо духовку до 180°С.

2. Змащуємо форму для випічки (об'ємом більше 1 літра) вершковим маслом. Висипаємо у форму ячну крупу ТМ "Жменька", додаємо сіль і молоко.

3. Випікаємо (без перемішування) близько 1,5 - 2 годин або поки верхня частина ячної каші не стане золотою і не вбереться вся рідина.

4. Перед подачею на стіл трохи охолоджуємо.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти