Другі страви

Запечена курка з рисом і квасолею

запеченная курица с рисом и фасольюВтомилися від одноманітності страв? Не знаєте, як приготувати курку і рис по-новому? Запечена курка з рисом і квасолею - відмінний варіант для легкої і корисної сімейної вечері

Кількість порцій - 6

 


Інгредієнти:
Нарізана цибуля - 1 склянки
Нарізаний зелений перець - 1/2 чашки
Нарізана морква - 1/2 склянки
Оливкова олія - 1 ст. л.
Нарізана відварна курка - 2 склянки
Консервована квасоля - 400 г
Нарізаний кубиками помідор - 1,5 склянки
Тертий сир - 2 склянки
Dlinnozernistuy_Left-250
learn_more_ukr

Як приготувати:

1. Розігріваємо духовку до 350°С. Рис довгозернистий в пакетиках для варки ТМ «Жменька» відварюємо згідно інструкції на упаковці.

2. Між тим, в середній неглибокій сковороді на середньому вогні підсмажуємо цибулю, солодкий перець, моркву приблизно 10 хвилин або до м'якості.

3. Перемішуємо гарячий відварений рис із сумішшю цибулі, курки, квасолі, нарізаних кубиками помідорів і 1,5 склянками сиру у великій мисці. Змащуємо форму для випічки олією, викладаємо отриману рисову суміш і посипаємо сиром, що залишився.

4. Випікаємо під кришкою при температурі 350°С протягом 30 хвилин; прибираємо кришку і випікаємо ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться.

Смачного!


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти