Рекомендовать

Щур Ігор. Кухар-консультант

Посада: Кухар-консультант
Місце роботи: шеф-кухар - ПАБ Талген, кухар - ресторан АМICI MI
Професійний досвід: більше 9 років роботи у ресторанному бізнесі
Спеціалізація: приготування корисної їжі, здорове харчування
Місце роботи: сімейний кухар
Ваші захоплення? Лекції про здорове і правильне харчування, майстер-класи приготування корисних і смачних страв.
Плани на майбутнє. Відкриття школи правильного харчування для практичного навчання людей тонкощам приготування корисної та смачної їжі.
Поточні проекти. Проведення майстер-класів з приготування корисної їжі.

Записатися в групу можна за телефоном (098) 227-68-09

--

Перейти до поставлених питань >>>

 
Запитання Переглядів
Підкажіть, на скільки я знаю, для випічки хліба необхідно використовувати закваску (бажано з житнього борошна). Підкажіть, будь ласка, рецепт її приготування, особливості. Яку закваску ви б рекомендували для випічки цілозерного хліба? 1539
Чи можна використовувати цілозерне борошно для випічки млинців? Якщо так, то підкажіть найбільш оптимальний рецепт приготування млинців на Масляну. Спасибі. 1306
Чи можна приготувати великодній пиріг без використання яєць? 1322
Я нещодавно дізналася, що рис можна готувати не тільки звичайним методом (варити в каструлі), але і запікати в духовці. У чому смакові відмінності рису, якщо готувати його в духовці? Підкажіть, будь ласка, рецепт приготування рису в духовці. 1320
Як зварити кукурудзяну кашу? І які ще страви з кукурудзяної крупи можна приготувати? 1786
Як максимально швидко і смачно можна зварити горохову кашу? Дякую! 1553
Як правильно готувати молочну кашу з рису і гарбуза, щоб рис був м'який та ніжний, але не повністю розварився? 1626
Як приготувати розсипчасту гречану кашу? 1529
Який вид рису краще взяти, щоб приготувати розсипчастий плов? 1559
Який горох краще всього використовувати для приготування горохових котлет - колотий або цілий? 1558

Сторінка 2 з 3


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти