Рекомендовать

Щур Ігор. Кухар-консультант

Посада: Кухар-консультант
Місце роботи: шеф-кухар - ПАБ Талген, кухар - ресторан АМICI MI
Професійний досвід: більше 9 років роботи у ресторанному бізнесі
Спеціалізація: приготування корисної їжі, здорове харчування
Місце роботи: сімейний кухар
Ваші захоплення? Лекції про здорове і правильне харчування, майстер-класи приготування корисних і смачних страв.
Плани на майбутнє. Відкриття школи правильного харчування для практичного навчання людей тонкощам приготування корисної та смачної їжі.
Поточні проекти. Проведення майстер-класів з приготування корисної їжі.

Записатися в групу можна за телефоном (098) 227-68-09

--

Перейти до поставлених питань >>>

 
Запитання Переглядів
Який рис для плову краще взяти круглозернистий або довгозернистий? 1721

Сторінка 3 з 3


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти