Горох колотий Органічний 500 г

горох органический Органічний горох ТМ «Жменька» -  це горох, вирощений в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів.

Горох, вирощений за принципами органічного землеробства, - це екологічно чистий продукт, який підходить як для дітей, так і для дорослих.

Як отримують органічний горох ТМ «Жменька»?

1_peas для вирощування органічного гороху відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі

2_peas для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна гороху, отримані в результаті органічного виробництва

3_peas вирощують органічний горох природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_peas для боротьби зі шкідниками органічного гороху використовують природних ворогів: світло, шум, пастки і т.д.

5_peas постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічного гороху (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_peas зберігають органічний горох ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічний горох ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощування органічного зерна, і сам органічний горох.

Чим органічний горох відрізняється від звичайного?
organic-production Органічне виробництво

regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти гороху (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Горох може оброблятися фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються: їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічного гороху ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічний горох ТМ «Жменька»?

fishka1_peasбез генномодифікованих компонентів (без ГМО)

fishka2_peasбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_peasбез стимуляторів росту

fishka4_peasбез залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe і т.д), ніж звичайний горох

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва, і сертифікований компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Враховуючи неповторні властивості гороху, його можна використовувати для приготування як основних страв, так і в ролі гарніру до м'ясних, рибних страв, і як основу для фаршу або супу.

pea_soupСуп-пюре з гороху
Легкий і ніжній гороховий суп-пюре з приємним ароматом бекону

Як приготувати >>>

 

 

Як приготувати

Щоб приготувати горох колотий ТМ «Жменька» потрібно:

Soakзамочити горох колотий на одну годину в холодній воді

washпромити половинки горошинок і залити свіжою водою з розрахунку 1:2

boilварити на слабкому вогні під кришкою 40-45 хвилин

saltпосолити за 15 хвилин до кінця приготування гороху.


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти