Полента або кукурудзяна каша з сиром і грибами

Polenta-or-cornmeal-porridge-with-cheese-and-mushroomsКулінарні шедеври вже не в моді. Сьогодні проста, ситна їжа, приготовлена з екологічно чистих продуктів - головний делікатес для найвибагливіших гурманів, особливо якщо це ніжна, що тане в роті, полента з грибами під соусом бешамель.

 

 

Кукурудзяну кашу, в залежності від регіону, де ви знаходитесь, можна зустріти під різними назвами - Мамалига, Гомі, Поента, Полента, Банош. У деяких країнах ця страва використовується замість хліба, в інших - як гарнір у вигляді каші або як окрема страва.

Pachka_Kukuruza-180Кукурудзяну крупу варто вибирати з однаковим розміром крупинок, жовтого кольору, що зберегла максимальну кількість корисних речовин кукурудзи, тоді готова полента буде ніжною і смачною.

Відмінним варіантом для приготуванні поленти буде кукурудзяна крупа ТМ «Жменька». Вона має природний сонячно-жовтий колір, тому що виготовлена з цукрової кукурудзи, та дуже швидко готується завдяки оптимальному розміру крупинок.

Крім цього, органічна кукурудзяна крупа ТМ «Жменька» виробляється з зерна, вирощеного в екологічно сприятливих регіонах без використання хімічних і синтетичних засобів, вона не містить ГМО, залишків пестицидів, важких металів, нітратів і мінеральних добрив.

До того ж, основа для поленти ТМ "Жменька" сертифікована Швейцарською організацією IMO і відповідає європейським стандартам органічного виробництва. Так що будь-які страви, в тому числі і полента, приготовані з органічної кукурудзяної крупи ТМ «Жменька», будуть не тільки смачними, але й дуже корисними. (! Остерігайтеся підробок. Для визначення автентичності органічної продукції шукайте на упаковці спеціальні знаки >>>.) 

Експерт журналу Diva (Тетяна Россіні, редактор розділу «Дозвілля») описує страву з поленти так:

Рецепт приготовления поленты с грибами и сыром Я багато разів бачила і пробувала страви високотехнологічної кухні (по-іншому її не назвати), від якої відчуваєш себе пробіркою на уроці хімії. Благо ажіотаж спав, і сьогодні навіть самі імениті кухарі приділяють куди більше уваги якості та істинності смаку, ніж загадковості і складності виконання, тому кожна їхня страва і виглядає куди апетитніше, і смачніше, і, як результат, ними захоплюються. Так що припиняй вчити хімію і балуй рідних простими смачними ласощами!

Смачних страв і вдалих експериментів!


needle Рецепт приготування Поленти з сиром і грибами >>>



Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти