Секрети приготування іспанської паельї

Паэлья  с морепродуктами рецептЇжа в Іспанії - це неквапливий ритуал, недороге задоволення і море насолоди...

Щоб переконатися в цьому особисто, достатньо спробувати по-селянськи прості, по-домашньому смачні і по-французьки вишукані страви іспанської кухні.

Наприклад, іспанську паелью...

 

Іспанці виділяють чотири основних елементи, що впливають на смак паельі, - це рис, шафран, посуд і техніка приготування. Журнал Наталі № 9_2011 розкриває секрети приготування іспанської паельї.

Секрети приготування іспанської паельї

Рис. Для приготування паельї використовують спеціальні сорти рису, які відрізняються розсипчастістю і визначають вигляд і смак. Таким є рис Пропарений Gold ТМ «Жменька»: при варінні він вбирає багато води, і завжди залишається ідеально розсипчастим, при цьому, поглинає аромат і смак всіх інгредієнтів страви. Крім того, спеціальна технологія пропарювання сприяє збереженню 80% корисних речовин зерна.

рис пропаренный для паэльи

Шафран. До рису додають різні інгредієнти: м'ясо, риба, різні овочі або їх комбінація, але обов'язковою складовою, крім рису, є шафран, який надає страві привабливий жовтуватий колір, неповторний смаковий відтінок і вишуканий аромат.

Посуд. Каструля для приготування паельї повинна мати широке дно, щоб рис був розподілений на дні каструлі максимально тонким шаром для рівномірного розподілу тепла.

Техніка. Техніка приготування інгредієнтів проста: інгредієнти пасерують, смаки їх пом'якшуються і об'єднуються.


Рецепт приготування Паельї з морепродуктами >>>


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти