Крупа Гречана Несмажена 900 г

крупа гречневая зеленая 900 гКрупа гречана несмажена ТМ "Жменька" - це добірні зерна, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обробки зерна.
Несмажена гречана крупа має світло-зелені зерна, тому її і називають зеленою гречкою.
Відсутність впливу високих температур дозволяє зберегти в гречаній крупі збалансований білково-вуглеводний комплекс, біологічну цінність рослинного білка гречаної крупи, рекордну кількість макро-і мікроелементів.
Зелена гречана крупа містить велику кількість корисних речовин, що сприяють виведенню з організму надмірного холестерину і засвоєнню їжі.
Зелена гречка - одна з небагатьох круп, яка підходить як для звичайного, так і для дієтичного харчування.

Переваги

ok_2020Натуральні живі зерна гречки 
Відсутність жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженій зеленій гречці ТМ "Жменька": 

• денну норму споживання вітамінів групи В і Е
• збалансований білково-вуглеводний комплекс
• повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg, P)

ok_2020Натуральний смак і колір несмаженої гречки
У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - більш ніжна і натуральна

ok_2020Особливі сорти гречихи для виробництва несмаженої гречки ТМ "Жменька"

Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречихи, які мають цілі і міцні зерна (т.як не відбувається їх зміцнення під час пропарювання).

ok_2020Відсутність домішок
3-х етапна доочистка гречихи гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрівших зерен)
maximum-benefitВ несмаженій гречаній крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Бережна технологія виробництва гречаної крупи, відсутність теплової обробки дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин:
  • 67% вітаміну В1
  • 28% заліза
  • 79% магнію
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Гречиха для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ "Жменька"  вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва

Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва гречаної крупи ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В несмаженій гречці ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин. Нижче склад гречки:

Поживна (харчова) цінність і калорійність  на 100 г зеленої гречки:
Показник


На 100 г


% від
GDA*

Калорійність 335 ккал 16,8 %
(Енергетична цінність)
(1402 кДж)
16,8 %

Білки 12,6 г 25,2 %
Жири 3,3 г 4,7 %
Вуглеводи 62,1 г 23,0 %
Клітковина 1,1 г 4,4 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в зеленій гречці:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,94 мг 67,1 %
В2 16,8 мг 8,4 %
Е 8,2 мг 81,8 %
РР
2,27 мг
12,6 %
Магній 237,1 мг 79,0 %
Фосфор 452,4 мг 56,5 %
Залізо 3,9 мг 27,5 %
Цинк 3,6 мг 24,3 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Що можна приготувати

Гречана крупа популярна в кожній родині, тому варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні:

GrechkaКотлети з гречки з грибами
Дієтичні гречані котлетки привнесуть різноманітність і користь у ваш звичний раціон

Як приготувати >>>



soup-made-from-buckwheatСуп з гречкою
Гречаний суп виходить легким, ароматним і корисним. А в холодну пору він зможе наситити вас вітамінами і чудовим настроєм!

Як приготувати >>>

 

постная кашаПісна каша
В період посту найчастіше їдять овочі і фрукти, готують різноманітні пісні каші і легкі супи на овочевому бульйоні. Урізноманітнить Ваш пісний стіл корисна, смачна і розсипчата гречана каша з грибами.

Як приготувати >>>

Як приготувати

Пам'ятайте, що для того, щоб гречка зберегла усі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати. Перед тим як варити гречку, не варто замочувати крупу у воді, як це роблять деякі господині. Після такої маніпуляції каша дійсно вийде більш ніжною, але при цьому з гречки вимивається більша частина корисних речовин. Не варто також наливати в каструлю з гречкою занадто багато води. Оптимальна пропорція: 1:2.

Крім того, потрібно пам'ятати, що несмажена гречана крупа через відсутність впливу високих температур, вариться на 5 хвилин довше звичайної крупи.

Щоб приготувати несмажену гречку ТМ «Жменька» потрібно:

Soakодну міру гречаної крупи промити водою

wash додати дві міри води

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 15-20 хвилин до википання води

Читайте також:

needle Як правильно і скільки варити гречку ?

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти