Крупа Кукурудзяна 800 г

kuku-Left
Кукурудзяна каша, також відома як мамалига або полента, виробляється з кукурудзи шляхом дроблення зерен, тому вона зберігає всю користь качана кукурудзи. Кукурудзяна каша - унікальне джерело антиоксидантів, які захищають клітини нашого організму від негативного впливу навколишнього середовища. Також вона багата полінасиченими і жирними кислотами, які регулюють рівень холестерину в крові.

Кукурудзяну кашу дуже люблять давати дітям, не тільки через те, що вона жовтенька як сонечко і дуже смачна, але й тому, що ця каша сприяє підвищенню імунітету.

Кукурудзяна каша добре засвоюється організмом, очищає шлунково-кишковий тракт завдяки значному вмісту клітковини, і виводить з організму залишки пестицидів і важких металів.

Переваги

ok_2020Ідеально дрібна і чиста
Кукурудзяна крупа ТМ "Жменька" не містить плодоніжок (білих шматочків качанів кукурудзи), тому що вона виробляється методом зрізання зерен кукурудзи з качана і ретельним помелом. Тому кукурудзяна кашка виходить дуже ніжною та м'якою.
(В основному, на ринку представлена кукурудзяна крупа з частинками плодоніжок, тому що виробники в гонитві за економією не зрізають зерна кукурудзи, а виривають з качана, щоб отримати більший обсяг кукурудзяної крупи. Плодоніжки (частинки качана) погано проварюються і можуть хрустіти на зубах)
ok_2020Кукурудзяна крупа ТМ «Жменька» виготовлена з добірної кукурудзи
Кукурудзяна крупа виготовлена з добірної кукурудзи, тому в ній відсутні частинки зіпсованих зерен кукурудзи (чорні крапочки) і вона має природний сонячно-жовтий колір.
ok_2020 Має неповторний аромат і натуральний смак
Кукурудзяна крупа виготовлена зі спеціальних цукрових сортів кукурудзи, тому готова каша володіє ніжним ароматом і натуральним смаком.

maximum-benefitВ кукурудзяній крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин
Бережна технологія виробництва кукурудзяної крупи дозволяє зберегти всю користь кукурудзи, тобто максимум корисних речовин:
  • 27% вітаміну Е
  • 19% заліза
  • 13% вітаміну В6
non-GMO-50-na-50Без ГМО
Кукурудза для виробництва кукурудзняної крупи ТМ "Жменька" вирощена без використання генно-модифікованих організмів.
kontrolКонтроль якості на всіх етапах виробництва
Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва кукурудзяної крупи ТМ «Жменька»

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Користь

В кукурудзняій каші ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин. Нижче склад кукурудзи:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г кукурудзяної крупи ТМ "Жменька":
Показник


На 100 г


% від GDA*


Калорійність 337 ккал 16,8 %
(Енергетична цінність)
(1410 кДж)
16,8 %

Білки 8,3 г 16,6 %
Жири 1,2 г 1,7 %
Вуглеводи 71,6 г 26,5 %
Клітковина 0,8 г 3,2 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в кукурудзяній крупі:
Показник


на 100 г


% від
РДН **

В1 0,13 мг 9,3 %
В3 0,35 мг 5,8 %
В6 0,25 мг 12,5 %
Е 2,70 мг 27, 0 %
РР
1,1 мг         

6,1 %
Магній 36,0 мг 12,0 %
Фосфор 109,0 мг 13,6 %
Залізо 2,7 мг 19,3 %
Цинк 0,5 мг 3,3 %

 * GDA - орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій
** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

Читайте статті про користь кукурудзяної каші:

needleКукурудзяна каша: корисні властивості
needleКукурудзяна каша для дітей

Що можна приготувати

Кукурудзяну кашу готують різними способами: варять у каструлі, запікають у духовці, відварюють в мультиварках і кашоварках. Будь-який зі способів приготування має право на життя, тому що кукурудзяна каша, мамалига або полента виходять дуже смачними і корисними. Знайдіть близький вам за духом рецепт.

полента с грибамиПолента з грибами
Традиційна італійська страва - полента, відмінно поєднується з різними соусами і грибами, вбираючи їх смак і аромат.

Як приготувати >>> 



Як приготувати

Щоб приготувати кукурудзяну кашу ТМ «Жменька» потрібно:

Soakодну міру кукурудзяної крупи промити водою

washдодати три міри води, довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності

Читайте як приготувати кукурудзяну кашу:

needleСолодка кукурудзяна каша в мультиварці

Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти