Крупа Кукурудзяна Органічна 500 г

крупа кукурузная органическая Органічна кукурудзяна крупа ТМ «Жменька» - це кукурудзяна крупа, отримана з кукурудзи, вирощеної в екологічно сприятливих регіонах далеко від міст, промислових зон, транспортних магістралей без використання хімічних і синтетичних засобів. Органічна кукурудзяна каша, за рахунок повільного і природного зростання кукурудзи (вбирає менше води і більше корисних речовин), гарантує, по-перше, корисний, а по-друге, смачний і ароматний гарнір.

Как отримують органічну кукурудзяну крупу ТМ «Жменька»?

1_kukuruza для отримання кукурудзяної крупи відбувається обов'язкове очищення землі від хімікатів на протязі 2-х років для можливості проведення обов'язкової сертифікації землі і вирощування органічної кукурудзи

2_kukuruza для посіву використовують тільки органічно не протравлені зерна кукурудзи, отримані в результаті органічного виробництва

3_kukuruza вирощують органічну кукурудзу природними методами (мульчування, компост, сівозміна й т.д.)

4_kukuruza для боротьби зі шкідниками органічної кукурудзи використовують природних ворогів: світло, шум, пастки і т.д.

5_kukuruza постійно підтримують спеціальний мікроклімат при зберіганні органічної кукурудзяної крупи (без фумігації), борються зі складськими шкідниками тільки природними засобами

6_kukuruza зберігають органічну кукурудзяну крупу ТМ «Жменька» окремо на спеціальних складах і фасують в упаковку, виготовлену у відповідності зі стандартами органічного виробництва

Переваги

Органічна кукурудзяна крупа ТМ "Жменька" проходить всі етапи перевірки на відповідність найвищим критеріям якості IFOAM (Інтернаціональна федерація Органічного Сільського господарства), а компанія "Органік стандарт" сертифікує землі, виробництво, технології вирощення органічного зерна, і саму органічну кукурудзу.

Чим органічна кукурудзяна крупа відрізняється від звичайної крупи?


organic-production-corn
Органічне виробництво кукурудзяної крупи


regular_production Звичайне виробництво

bio1
За принципом екологічної селекції виведені сорти кукурудзи (стійкі до шкідників і бур'янів, без ГМО) спеціально для органічного землеробства
manuf1
Зерна можуть обробляти фунгіцидами та інсектицидами

bio2
Використовуються природні методи поліпшення родючості: компост, гній, сівозміна
manuf2
Використовуються синтетичні мінеральні добрива, регулятори росту

bio3
Використовуються методи: прополки вручну, мульчування (покриття ґрунту шаром органічного матеріалу: сіно, солома і т.д.)
manuf3
У ґрунт вносяться гербіциди, які перешкоджають росту бур'янів

bio4
Для боротьби зі шкідниками використовуються їхні природні вороги, шум, світло, пастки і т.д.
manuf4
Масово використовуються пестициди, інсектициди

Тільки у випадку дотримання всіх норм органічного виробництва в процесі вирощування, виробництва і зберігання на упаковку органічної кукурудзяної крупи ТМ "Жменька" наносяться спеціальні знаки, що підтверджують органічне походження продукції.

Користь

Чому саме органічна кукурудзяна крупа ТМ «Жменька»?

fashka1_kukuruzaбез генномодифікованих компонентів

fishka2_kukuruzaбез пестицидів і агрохімікатів

fishka3_kukuruzaбез стимуляторів росту

fishka4_kukuruza без залишків нітратів, важких металів і мінеральних добрив

fishka5_peasмістить більше вітамінів і мінеральних речовин (Сa, Mg, Fe і т.д), ніж звичайна кукурудзяна крупа

fishka6_peasвідповідає Європейським Стандартам органічного виробництва, і сертифікована компанією "Органік стандарт"

iso-fishka fssc-fishkaБезпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві система управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Зробіть крок назустріч здоровому майбутньому разом з органічною продукцією ТМ «Жменька»!

Що можна приготувати

Враховуючи неповторні властивості кукурудзяної крупи виводити токсини і шлаки, славляться у всьому світі не тільки кукурудзяні каші, запіканки, але й всім відомі поленти.

полента с грибамиПолента з грибами
Традиційна італійська страва - полента, відмінно поєднується з різними соусами і грибами, вбираючи їх смак і аромат.

Як приготувати >>>

Як приготувати

Щоб приготувати кукурудзяну кашу з органічної кукурудзяної крупи ТМ «Жменька» потрібно:

waterодну міру кукурудзяної крупи промити водою

waterдодати три міри води, довести до кипіння

saltпосолити за смаком

boilварити кукурудзяну кашу на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин до готовності


Відео рецепти

baner-ukr-shop

Акції

Екзотична осінь з продукцією від ТМ
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г ТМ "Жменька", КУС-КУС пшеничний 800 г ТМ "Жменька", ...

Рисова локшина та вермішель за осінніми знижками!
Період проведення: з 13.09.2016 по 17.10.2016. Акційний продукт: рисова локшина 400 г, рисова вермішель 350 г ТМ "Жменька". Місце проведення: ...

Новинки

Рецепти